Tuesday, January 5, 2016

Seo Uyumlu Site




Google SEO Sitesi


Öncelikle sitenizi hangi alanda açacağınıza karar vermeniz lazım. Bunu belirlerken hangi konulara merakınız varsa ve sitenizden daha sonra nasıl para kazanacaksınız, bunları düşünün.


Sitenizi hangi konuda açacağınıza kesin karar verdiniz, site şablonunuzu ve logonuzu hazırladınız. Sıra domain almaya geldi. Güvenilir domain ve host bulmak artık zor değil. Domain alan adı demektir. Host ise sitenizin barınacağı ve kesintisiz ulaşım sağlayacak sunucu demektir. Hem domain hem de host hizmeti veren firmalar var. Yerli firmalar da en az yabancı firmalar kadar iyi hizmet vermeye başladılar. Bunlardan birisi de İHS…


Domain ve host sorununuzu da hallettikten sonra sıra günlük olarak kendi sitenizle ilgili oluşturduğunuz kategorilerde makaleler yazmaya… bir sağlık sitesi açtıysanız Ömer Seyfettin hikayelerini yazamazsınız. O nedenle sadece konunuzla alakalı içerikler girmeye çalışın. Günde 5 içerik 300’er kelime resim ve videolarla desteklenirse ve bu işe 3 ay devam edilirse kurumsal seo uzmanı gibi optimizasyonunun en profesyonelini yapmış olursunuz. Elbette siteyi 3 ay sonra 2 günde bir içerikle desteklemeye devam etmeniz size ziyaretçi kazandıracaktır.


En iyi bildiğiniz konular nelerdir? En iyi bildiğiniz konuları tespit etmek önemlidir. Bunun dışında çok iyi bilip de o konuda yazmak istemediğiniz bir durum da olabilir. Bu nedenle en iyi bildiğiniz ve sevdiğiniz konularda sıkılmadan yazabileceğiniz konular oluşturmanız sitenizin daha çok trafik çekmesine yardımcı olacaktır. Trafiği arttırmaya yönelik SEO çalışmalarına başlamadan önce yazmaktan sıkılmayacağınız ve tüm dünyaya sizin sesinizi duyuracak, sizin stilinizi ortaya koyacak bir site tasarlamaya başlayabilirsiniz.


Seo optimizasyonu için özgün ve bilgi verici içerik şarttır. Google arama motoru sitenize casus botlar yollarken yazılarınızı okur ve incelerler. Bu nedenle son derece özgün Seo uyumlu makaleler yazmak ya da makale yazarlarına yazdırmak zorundasınızdır. Birçok kurumsal seo şirketinin de altını çizerek söylediği bir şey var ki; SEO alanında yükselmek için özgün makale yazmak şart. Bir seo çalışması yapmadan önce mutlaka bu makale için gerekli değeri vermenizi rica ederim arkadaşlar, yoksa kendinizi google sandbox kutusunda bulabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment